Jong N.E.C. Wedstrijdverslag

Jong N.E.C. pakt punt tegen Jong Excelsior

Jong N.E.C. pakt punt tegen Jong Excelsior

Jong N.E.C. heeft gisteravond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Excelsior. De Nijmegenaren kwamen in het eerste bedrijf op voorsprong, maar hielden de 1-0 niet lang vast. Het Nijmeegse doelpunt kwam op naam van Thomas Beekman.

N.E.C. begon met een aantal gevestigde namen aan de wedstijd tegen de Rotterdammers. Een sterke start resulteerde in de nodige kansen. Na 29 minuten was het Randy Wolters die Thomas Beekman met een scherpe voorzet in stelling bracht, die op zijn beurt de bal in de bovenhoek schoot: 1-0. Het doelpunt zorgde ervoor dat de Nijmeegse equipe terugzakte en weinig weggaf. Toch kwamen de bezoekers al snel op gelijke hoogte.

De tweede helft bracht meer kansen over en weer. Toch was het N.E.C. dat een slotoffensief inzette. De laatste tien minuten werd nog twee keer lat en paal geraakt door de Nijmegenaren. Daarnaast redde doelman Maarten de Fockert de Rotterdammers nog na een hard schot. Hierdoor bleef de stand steken op 1-1.

Opstelling Jong N.E.C.: Job Schuurman, Etien Velikonja, Randy Wolters, Souffian El Karouani, Cas Odenthal, Frank Sturing, Hicham Haouat, Thomas Beekman, Anouar El Azzouzi, Xander Buitenhek, Jur Driessen

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 20 december 2019 Jan Louwers Stadion
FC Eindhoven
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
5 Excelsior 34
6 Go Ahead 31
7 NAC Breda 31
8 Jong Utrecht 28
9 Almere City 28
10 NEC 27
11 Telstar 26
12 FC Den Bosch 25
13 FC Eindhoven 22
14 Jong AZ 20