Algemeen

N.E.C. verrast supporters met kerstpakket

N.E.C. verrast supporters met kerstpakket

De feestdagen staan voor de deur en dat is voor veel mensen het moment om familie en vrienden te verwennen, samen lekker eten, een spelletje spelen en terugkijken op het afgelopen jaar. Maar de kerstperiode is ook het moment bij uitstek om te denken aan een ander, want helaas zijn er nog steeds teveel mensen die getroffen zijn door veel tegenslag. Het is inmiddels een prachtige traditie geworden dat N.E.C., samen met onze partners, deze inwoners van het Rijk van Nijmegen een hart onder de riem steken.

Gisterenavond gingen de N.E.C. selectie, medewerkers en vrijwilligers op bezoek bij gezinnen die we graag een hart onder de riem willen steken met een prachtig kerstgeschenk.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: “Het is inmiddels een bijzondere traditie dat we in de kerstperiode de regio intrekken om mensen te verrassen met een prachtig geschenk. Er is nog veel leed in onze regio en teveel mensen die geen leuke kerst in het vooruitzicht hebben. Dankzij de verschillende activiteiten van N.E.C. Maatschappelijk worden we daar regelmatig mee geconfronteerd en hebben we ook een goed zicht op de gezinnen die het niet getroffen hebben. Juist voor deze mensen willen we deze kerst iets bijzonders doen. Samen met onze partner NASWerkt hebben we het initiatief genomen om ook dit jaar zoveel mogelijk mensen te kunnen verrassen. Maar ook vele andere partners hebben een duit in het zakje gedaan.”

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Coop, Yvey, Inbev/Bongers Dranken, Coca Cola, De Klok Logistics, Jumbo de Laak, Sligro, B-Art, Voetbalshop.nl, Smile Promotions, Nezzo.nl, Sanadome, Flexpoint, New York Pizza, Coffee@Work.

Voorbereiding Vrijdag 26 juli 2019 Sportpark de Kamp
N.E.C.
19:00
RKC Waalwijk

Stand Keuken Kampioen Divisie