Algemeen

Richtlijnen stadionbezoek thuiswedstrijden N.E.C.

Richtlijnen stadionbezoek thuiswedstrijden N.E.C.

We mogen weer! Het is al even geleden dat jij als supporter bij een wedstrijd van N.E.C. in het Goffertstadion hebt kunnen zijn. We zijn dan ook erg blij dat vanavond de eerste mogelijkheid is voor supporters om een wedstrijd van N.E.C. in het Goffertstadion bij te wonen. Vanavond speelt N.E.C. om 18.45 uur de oefenwedstrijd tegen TOP Oss. De selectie van Rogier Meijer is druk bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen. Ook bereidt N.E.C. zich voor op een seizoen waarin we rekening dienen te houden met de corona maatregelen. De oefenwedstrijd tegen TOP Oss is dus op meerdere vlakken een oefenwedstrijd. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

N.E.C. heeft een protocol opgesteld om een wedstrijd in het Goffertstadion zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. Voor de oefenwedstrijd tegen TOP Oss zijn supporters met een wedstrijdticket reeds via de mail geiïnformeerd. Voor de wedstrijd N.E.C. - RKC Waalwijk ontvangen supporters met een wedstrijdticket eind deze week een mail met daarin de informatie die zij nodig hebben. Daarnaast ontvangen alle seizoenkaarthouders van N.E.C. in de loop van deze week een mail met daarin de informatie omtrent regeling van thuiswedstrijden in het Goffertstadion. Seizoenkaarthouders zijn ingedeeld in twee verschillende poules. Deze poules wisselen elkaar iedere thuiswedstrijd af, zodat een seizoenkaarthouder circa de helft van de thuiswedstrijden kan bezoeken. Er wordt hier zo veel mogelijk rekening gehouden met gezins-, familieleden en vriendengroepen. Let op: is er geen e-mailadres van jou bij N.E.C. bekend? Dan vragen we je om zo snel mogelijk jouw e-mailadres kenbaar te maken bij N.E.C. Ben je niet in het bezit van een e-mailadres? Dan ontvang je alle informatie in een brief per post.

De gezondheidsrichtlijnen zoals deze door het RIVM en het kabinet zijn opgesteld, worden ook in Het Goffertstadion nageleefd. N.E.C. doet er alles aan om supporters te faciliteren in het houden van 1,5 meter afstand en het reinigen van de handen. Daarnaast wordt van supporters gevraagd om instructies van stewards en medewerkers van N.E.C. op te volgen. Bij betreding van het stadion vindt er tevens een gezondheidscheck plaats.

In het stadion zijn verschillende aanpassingen gedaan om te zorgen dat supporters zich op een veilige manier door het stadion kunnen bewegen. Zo zijn er wachtstippen, looproutes en andere aanduidingen aangebracht, op deze manier worden supporters gefaciliteerd om 1,5 meter afstand te houden. Desalniettemin vragen we je om, bij binnenkomst van het stadion, je gelijk naar je aangegeven plaats (op je wedstrijdticket) te begeven. Tussen de bezette stoelen en rijen worden er plekken vrijgehouden.

Ten slot vragen we van supporters om niet te zingen, schreeuwen of juichen. We beseffen ons goed dat dit jouw wedstrijdbezoek anders maakt dan normaal. Toch willen we je nadrukkelijk vragen om ook deze regel na te leven, zodat we ons N.E.C. iedere wedstrijd met supporters op de tribune kunnen ondersteunen!

N.E.C. hoopt dat iedere supporter, ondanks de nodige maatregelen, uitkijkt naar een bezoek aan onze Goffert en weer geniet van het bezoeken van een wedstrijd. We zijn blij je weer te mogen verwelkomen en doen er alles aan om jouw komst zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor nu, blijf gezond en hopelijk tot snel!

#SamenTenStrijde

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36