NIEUWS

Maandprogramma N.E.C. Juniors bekend

datum icoon 02-03-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Deze maand staan er weer een aantal leuke activiteiten op de planning voor de N.E.C. Juniors. Voor de kleinste Juniors is er een fotomiddag. Daarnaast wordt er gezwommen in het zwemparadijs Aqua Mundo in het Heijderbos en gebowld bij bowlingbaan Olround!

Baby fotomiddag (woensdag 15 maart)

De eerste activiteit die op de planning staat in maart is een fotomiddag voor de jongste N.E.C. Juniors. Leden van nul tot en met drie jaar zijn op 15 maart welkom om in het Goffertstadion foto’s te maken. Ten eerste is de mogelijkheid er om op de foto te gaan met een aantal spelers van de selectie. Daarna zullen alle kleintjes ook nog op de foto gaan in het stadion. Een super leuke ervaring die je niet wilt missen! De fotomiddag duurt van 16.00 tot 17.00 uur.

Zwemmen in het Heijderbos (vrijdag 17 maart)

Voor slechts €1,- is het voor leden mogelijk om op 17 maart te zwemmen in het zwemparadijs Aqua Mundo in het Heijderbos. Daar houdt het nog niet op, want ook niet-leden zijn welkom voor een goedkope prijs. Waar zij normaal gesproken €25,- betalen kost dit nu maar €12,95! Iedereen is welkom van 13.00 uur tot en met 21.00 uur.

Bij de receptie van Heijderbos krijg je ook nog eens een kortingsbon om lekker wat te eten. Bij het inleveren van die bon krijg je een kinderbox met friet, een snack naar keuze (frikandel, kaassoufflé of kroket) en een beker ranja, voor maar €4,-!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met daarin vermeld hoeveel kaarten je zou willen bestellen. Daarna zullen wij een betaallink terug sturen. Na betaling sturen wij nog een bevestigingsmail met daarbij informatie over waar je je die dag moet melden.

Discobowlen (woensdag 22 maart)

De laatste activiteit van maart is discobowlen! Voor slechts €7,50 kunnen alle N.E.C. Juniors vanaf 16.00 uur komen discobowlen bij Olround in Nijmegen. Ook hier mag een lekker frietje, snack en drankje niet bij ontbreken. De €7,50 moet contant worden betaald bij Olround zelf.

Aanmelden voor één van de activiteiten kan door een mail te sturen naar: juniors@nec-nijmegen.nl