NIEUWS

N.E.C. Juniors bezoeken FunZone Nijmegen

datum icoon 04-10-2023
readtime icoon 2 min leestijd

Vorig jaar zijn we met onze leden van N.E.C. Juniors op bezoek geweest bij FunZone Nijmegen. We beleefden een fantastische dag en ook dit jaar gaan we het speelpaleis weer bezoeken! Deze activiteit is gratis bij te wonen voor N.E.C. Juniors.

Op vrijdag 3 november om 14.00 uur openen de deuren van FunZone voor de N.E.C. Juniors. Vanaf 15.00 uur zal ook Bikkel aanwezig zijn! Voor diegene die nog niet bekend zijn met FunZone: het is een groot speelpaleis voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er zijn met de mascottes, Okke en Pi, de leukste avonturen te beleven. Met verschillende faciliteiten, zoals trampolines, glijbanen, luchtkussens, superlego en nog veel meer, is er voor iedereen iets te doen!

Wist je trouwens dat de leden van N.E.C. Juniors het gehele jaar welkom zijn bij FunZone Nijmegen? Op vertoon van de ledenpas krijg je maar liefst 20% korting op de entreeprijs.

Wil jij op vrijdag 3 november aanwezig zijn bij deze activiteit? Meld je dan aan door te mailen naar juniors@nec-nijmegen.nl en vermeld je lidnummer, naam en leeftijd. Tot dan!