NIEUWS

N.E.C. Juniors op bezoek bij Jumpsquare

datum icoon 12-10-2023
readtime icoon 3 min leestijd

Afgelopen maandag was het zover! De leden van N.E.C. Juniors waren op bezoek bij onze partner Jumpsquare Nijmegen. De voorbijgaande jaren heeft de kidsclub al meerdere malen een bezoek gebracht aan het trampolinepark. Ook ditmaal hebben de kinderen zich uitzonderlijk goed vermaakt en ook Bikkel was uiteraard van de partij.

Allereerst waren om 14.30 uur de jongste leden aan de beurt om te jumpen. De kinderen van anderhalf tot zeven jaar kregen eerst uitleg over de spelregels van Jumpsquare, waarna ze enthousiast het park betraden. Er werd gesprongen, gespeeld en vooral gelachen. Zelfs een aantal papa’s en mama’s hebben een sprong gewaagd op de trampolines. Een uur later was het de beurt aan de oudere kinderen. Vanaf 16.00 uur was het park open voor leden van zeven jaar en ouder. Ook zij hebben veel plezier beleefd aan de verschillende springattracties zoals de Fun Area, Basketbal Arena, Trefbal Area en de Foampit met Slackline. Uiteraard kwam bij beide groepen onze grote vriend Bikkel even kijken. Alle kinderen werden weer voorzien van een high-five, knuffel en foto.

Kon jij er dit keer niet bijzijn? Niet getreurd, want we gaan nog een keer langs bij Jumpsquare! Net als afgelopen keer, vieren we komend jaar Pasen bij het trampolinepark. Op Tweede Paasdag, maandag 1 april, verwelkomen we onze leden vanaf 09.00 uur. De leden van anderhalf tot zeven jaar mogen als eerst gaan jumpen van 09.00 uur tot 10.00 uur, waarna zij kunnen genieten van een overheerlijke brunch. Onze leden van zeven jaar en ouder kunnen van 09.00 uur tot 10.00 uur eerst gaan brunchen en aansluitend springen. In verband met de veiligheid van de kinderen is het helaas niet mogelijk om kinderen van de andere leeftijdsgroep bij elkaar te laten springen.

De leden van N.E.C. Juniors mogen gratis eten en jumpen op Tweede Paasdag. Papa’s, mama’s, ooms en tantes zijn ook van harte welkom. Zij eten mee voor €5,- per persoon. Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen die geen lid is van N.E.C. Juniors? Dat is mogelijk voor €7,50 per persoon!

Geef jezelf snel op via juniors@nec-nijmegen.nl. Vergeet niet je lidnummer en leeftijd te vermelden in de mail. Laat je ons ook even weten hoeveel mensen er mee eten?