NIEUWS

Trotse N.E.C. Kidsclub verwelkomt 2400e en 2401e lid!

datum icoon 02-09-2010
readtime icoon 2 min leestijd
De broertjes, Jens (8 jaar) en Senne (5 jaar) uit Bemmel, zijn als 2400e en 2401e lid van de Crocs N.E.C. Juniors de gelukkigen die voor deze mooie mijlpaal zorgden.

Zij mochten daarom samen met hun vader, moeder, opa en oma de wedstrijd N.E.C. - SC Heerenveen bekijken vanuit vak V. Vervolgens werden ze in de rust nog even extra in het zonnetje gezet. Op de middenstip van het Gofferstadion kregen ze uit handen van de Deense aanwinst Niki Zimling ieder een N.E.C. sjaaltje en een cap met handtekeningen van hun favoriete N.E.C. helden Gábor Babos en Lasse Schöne. Voor Jens was het extra feest want hij werd diezelfde dag 8 jaar oud! De jongens lieten na afloop weten erg genoten te hebben van deze mooie ervaring en lieten weten dat ze wel konden leven met de 2-2 maar dat ze blij waren met de mooie dag en het mooie voetbal van N.E.C!

Namens N.E.C. feliciteren we de twee broertjes én de Crocs N.E.C. Juniors met dit mooie nieuws.

Ben jij tussen de 0 en 15 jaar oud en wil jij ook lid worden van de stoerste kidsclub van Nederland? Stuur dan nu een mail naar juniors@nec-nijmegen.nl. Voor slechts 15 euro per jaar ben je lid en krijg je allerlei mails van N.E.C, korting op toegangskaarten en maak je kans om mee te lopen op het veld bij een thuiswedstrijd van jouw favoriete club. Fantastisch toch?!