Zakelijk

Bart van Ingen per 1 april 2012 commercieel directeur van N.E.C.

Bart van Ingen per 1 april 2012 commercieel directeur van N.E.C.
Nijmegen, 31 januari 2012 -  Bart van Ingen treedt per 1 april 2012 in dienst bij N.E.C. als commercieel directeur.  In deze functie krijgt hij de eindverantwoordelijkheid over het commerciële beleid van de Nijmeegse Eredivisionist.  Hij treedt bij N.E.C. toe tot de directie, die verder bestaat uit algemeen directeur Jacco Swart en technisch directeur Carlos Aalbers.

Bart Van Ingen is 35 jaar en een geboren en getogen Nijmegenaar. Hij begon in 2002 bij Eiffel, een zakelijke dienstverlener op het gebied van Legal, Finance en Process, en is daar de laatste jaren als commercieel directeur verantwoordelijk geweest voor sales, management en strategie.


Algemeen directeur Jacco Swart is enthousiast over de komst van Bart van Ingen: "Met het aantrekken van Bart kunnen we onze ambities extra kracht bijzetten. Hij heeft bewezen over uitstekende commerciële vaardigheden te beschikken, een sterk netwerk op regionaal en landelijk niveau, veel gevoel bij de club en Nijmeegse roots.


Het voetballandschap maakt grote veranderingen door . De wensen en eisen van onze huidige en toekomstige gasten vragen om een ervaren leider die een duidelijke strategie kan ontwikkelen om de commerciële exploitatie van de club en het stadion duurzaam te ontwikkelen.  Daarom zijn wij zeer verheugd met Bart van Ingen als nieuwe commercieel directeur."


Bart van Ingen kijkt enorm uit naar zijn nieuwe uitdaging bij N.E.C.: "Ik kom vanaf mijn jeugd al bij N.E.C. en heb als supporter alle ups and downs meegemaakt in het Goffertstadion . Ik ben dan ook erg trots op deze nieuwe stap in mijn carrière. Er liggen enorm veel commerciële mogelijkheden voor onze club en heb veel zin om hier met mijn passie en ervaring een bijdrage aan te leveren."

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36