Zakelijk

De Klok Logistics nieuwe hoofdsponsor N.E.C.

De Klok Logistics nieuwe hoofdsponsor N.E.C.

De Klok Logistics is vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor van N.E.C. De Nijmeegse logistieke dienstverlener prijkt vanaf morgen, tot en met het einde van het seizoen, met veel trots op de voorzijde van het N.E.C.-shirt.

Het Nijmeegse bedrijf De Klok Logistics is een logistiek dienstverlener met een sterk BeNeLux netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. Met 150 medewerkers staan zij al ruim 65 jaar garant voor kennis en kwaliteit in het verzorgen van de gehele logistieke keten, waarbij één van de belangrijkste uitgangspunten de hechte samenwerking met de klanten is.

“Weer een typisch Nijmeegs bedrijf op het shirt”

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, is enorm trots op de overeenkomst: “Nadat we De Klok benaderden voor het hoofdsponsordossier gaven ze direct te kennen ons te willen helpen. Dat dit drie dagen na ons eerste contact betekent dat ze de nieuwe hoofdsponsor zijn geworden had niemand verwacht, maar is des te mooier. De Klok Logistics is een écht Nijmeegs en prachtig bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkt voor de grootste firma’s en Remco Vos past met zijn ondernemersgeest en drive perfect bij het N.E.C. van nu. Het feit dat de naam van De Klok Logistics nu ook op onze borst prijkt is dan ook goed voor de uitstraling van onze club. Ik ben trots op onze mensen die keihard hebben gewerkt de afgelopen dagen en dankbaar naar Remco Vos en De Klok Logistics die instappen en daarmee onze voetbaldoelstellingen en ons maatschappelijke programma intact houden. Omdat we op deze korte termijn niet de beschikking hadden over voldoende huidige blanco balkenshirts, zullen we de komende wedstrijden in de thuistenues van vorig jaar spelen, uiteraard met het logo van De Klok Logistics erop.”

“We willen graag meer betekenen voor de club en de stad”

Remco Vos, algemeen directeur van De Klok Logistics: “N.E.C. is een ambitieuze voetbal club die goed past bij onze organisatie. N.E.C. is tenslotte de trots van Nijmegen. Wij zijn zeer enthousiast en vereerd dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van N.E.C. Als Nijmeegs bedrijf met veel medewerkers uit het Rijk van Nijmegen dragen wij graag bij aan het succes van de club.  We geloven in N.E.C. en hebben een goed gevoel bij de mensen van de club. We hebben ervaren dat onze beide visies naadloos op elkaar aansluiten, vooral op het gebied van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bovendien zal het partnership bijdragen aan onze naamsbekendheid en landelijke uitstraling.  De gesprekken zijn plezierig, snel en constructief verlopen, waarbij we direct onder de indruk waren van de ambities van N.E.C. om de komende jaren echt het verschil te maken in de samenleving. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. Met N.E.C. en De Klok Logistics zetten we in Nijmegen en omgeving een voorbeeld dat landelijke potentie heeft. Wij wensen N.E.C. een succesvol voetbalseizoen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”.

Keuken Kampioen Divisie Maandag 1 juni 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
De wedstrijd van de helden

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38