Juniors

Discobowlen en Prison Island voor N.E.C Juniors- en Squadleden!

Discobowlen en Prison Island voor N.E.C Juniors- en Squadleden!

Net als vorig seizoen, zal ook dit seizoen Olround haar deuren weer openen voor de N.E.C. Juniors- en Squadleden. Op woensdag 9 maart van 16:00 – 17:00 uur zijn de banen voor ons gereserveerd. Hierna is het tijd om allemaal lekker te genieten van de frietjes, snacks en drankjes. Voor een bescheiden bijdrage van 8,- doe jij gezellig met ons mee! 

Olround is een bowlingscentrum en Prison Island in Nijmegen. De afgelopen seizoenen zijn we hier ook geweest voor de bowlingmiddag met de Juniors en was dit een daverend succes! 

Lijkt het jou leuk om mee te doen met het discobowlen? Mail dan je naam en lidnummer naar juniors@nec-nijmegen.nl. Wanneer je met een groepje bent kun je dit in de mail aangeven. Per baan is er plek voor zes personen.  

Naast dat er fanatiek gebowld kan worden, is er voor N.E.C Squadleden ook de mogelijkheid om voor €15,- een uur Prison Island te spelen. Na de speluitleg en een drankje zal tijdens het spel getest worden of jij de uitdagingen op kan lossen. Hieraan kunnen maximaal vier mensen per groepje meedoen. Lijkt dit jou leuk? Mail dan naar squad@nec-nijmegen.n met je naam en lidnummer.

Eredivisie Zondag 2 oktober 2022 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
6 Heerenveen 12
7 Sparta R'dam 10
8 RKC Waalwijk 9
9 FC Utrecht 9
10 Excelsior 9
11 NEC 8
12 FC Groningen 8
13 Go Ahead 6
14 Vitesse 5
15 FC Volendam 5