Zakelijk

Hoofdsponsor N.E.C. vraagt surseance van betaling aan

Hoofdsponsor N.E.C. vraagt surseance van betaling aan

EnergieFlex, hoofdsponsor van N.E.C., heeft surseance van betaling aangevraagd. Er is een bewindvoerder aangesteld die de mogelijkheden onderzoekt om een dreigend faillisement af te wenden.

EnergieFlex is sinds de zomer van 2016 shirtsponsor van N.E.C. en heeft in deze korte tijd een waardevolle rol gespeeld voor de club en de regio. In goede en in slechte tijden. Afgelopen zomer werd nog overeenstemming bereikt voor een verlengde samenwerking in de Bloedkuul.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C.: "Het nieuws sloeg bij ons in als een bom. We zijn compleet verrast, want we hadden samen een uniek en ambitieus plan ontwikkeld voor de club en de stad Nijmegen. We gaan nu in gesprek met de bewindvoerder over de toekomst en de kansen voor EnergieFlex en het hoofdsponsorschap van N.E.C.. Daarnaast zullen we ook moeten onderzoeken hoe we de maatschappelijke projecten die voor de komende weken gepland staan alsnog uit kunnen voeren. EnergieFlex is namelijk ook hoofdfounder van onze maatschappelijke stichting."

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36