Zakelijk

N.E.C. en Excluton verlengen samenwerking

N.E.C. en Excluton verlengen samenwerking

N.E.C. en Excluton hebben hun samenwerking met één seizoen verlengd. Daarnaast is er een optie overeengekomen voor een extra jaar. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in bestrating, is al meerdere jaren één van de sponsoren van de Nijmegenaren en sinds februari van dit jaar ook op de achterkant van de N.E.C.-shirts te bewonderen.

Excluton houdt zich al meer dan 45 jaar bezig met het produceren en leveren van bestratingsproducten van hoge kwaliteit. Naast sierbestrating en betonnen bestratingsproducten kan je ook voor inrichting van de openbare ruimte terecht bij de firma uit Druten. Daar werken dagelijks meer dan 200 mensen aan het maken en verkopen van ruim 2.200 producten.

Ook Scooterclub Druten zal via dit partnership aan de Nijmeegse club verbonden blijven. Het collectief van ondernemers uit het Land van Maas en Waal sloot zich afgelopen seizoen aan bij Excluton en zodoende is ook hun logo komend jaar te zien op de wedstrijdshirts.

Wilco van Schaik, Algemeen Directeur van N.E.C. is zeer te spreken over de verlenging van de samenwerking: “Dat we het partnership met Excluton verlengen zegt iets over de tevredenheid van beide partijen. Dit partnership is meer dan alleen een naam op een shirt, het is ook de verbondenheid met de mensen achter Excluton en de goede contacten van ons als club in het Land van Maas en Waal. Dat daarbij de scooterclub ook nog een onderdeel uitblijft maken van ons shirt onderschrijft deze band.”

Michel Verheij, marketing manager Excluton, is verheugd over de nieuwe verbintenis: “Wij van Excluton zijn erg blij met de hernieuwde samenwerking met N.E.C. Afgelopen seizoen hebben we onze banden al kunnen intensiveren door middel van een plekje achter op het N.E.C-tenue. Dat we dat hebben kunnen bereiken vervult ons als bedrijf uit de regio nog altijd met trots. We hopen dan ook dat deze verlenging een aanzet geeft tot nog meer succesvolle jaren in samenwerking met N.E.C.”

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31