Juniors

N.E.C. en FC Peuter Profs slaan handen ineen

N.E.C. en FC Peuter Profs slaan handen ineen
N.E.C. en de FC Peuter Profs gaan hun samenwerking intensiveren. Beide partijen organiseerden al langere tijd activiteiten voor de jeugdige N.E.C. fans, waaronder de FC Peuter Profs dagen bij N.E.C., maar gaan dit nu op een structurele manier doen. De N.E.C. Voetbaldagen van deze week waren het startschot van de samenwerking.  

Vanaf heden zullen de N.E.C. Voetbaldagen door N.E.C. worden georganiseerd, waarbij FC Peuter Profs de aanwezige kinderen gedurende de dagen zullen begeleiden. Zo krijgen de kinderen een professionele begeleiding en de stimulans om een nóg betere voetballer of voetbalster te worden. Daarnaast zullen de clinics bij N.E.C., die onder andere in combinatie met een kinderfeest bij de club, georganiseerd kunnen worden voortaan worden geleid door de FC Peuter Profs.  

Pim van der Hulst, verantwoordelijk voor de kidsclubs van N.E.C., is blij met de samenwerking: “We zijn als club ontzettend blij met deze vernieuwde samenwerking. Niet alleen voor nu, maar ook richting de toekomst. FC Peuter Profs is een organisatie met ontzettend veel kennis, enthousiasme en ze weten hoe ze de juiste snaar bij kinderen kunnen raken. Dat we deze kwaliteiten kunnen koppelen aan meerdere van onze projecten bij N.E.C. is heel mooi!” 

Remco Dekker van FC Peuter Profs: “Het is mooi om bruggen te slaan tussen organisaties die zich bezig houden met het mooiste spelletje, voetbal! FC Peuter Profs is als onderdeel van FC Social Work een steeds robuustere pijler in de Nijmeegse voetbalwereld aan het worden. Uiteindelijk staan we samen voor N.E.C. en alle Nijmeegse voetbaljuniors.”

Stand Eredivisie
6 Vitesse 51
7 Utrecht 47
8 H'veen 41
9 SC Cambuur 39
10 RKC Waalwijk 38
11 NEC 38
12 FC Groningen 36
13 Go Ahead 36
14 Sparta R'dam 35
15 Fortuna Sit. 35