Zakelijk

N.E.C. en kledingsponsor LEGEA verlengen contract met drie jaar

N.E.C. en kledingsponsor LEGEA verlengen contract met drie jaar

N.E.C. speelt tot en met de zomer van 2023 in kleding van haar huidige sportkledingpartner LEGEA. De eerdere verbintenis met het Italiaanse sportmerk liep tot aan het einde van het komende seizoen en is vanwege tevredenheid van beide kanten opengebroken en verlengd.

 “We merkten vanaf het begin van onze samenwerking, in het seizoen 2017/2018, direct dat we met een jonge en talentvolle club met veel potentieel konden werken”, aldus Lorenzo Grimaldi, Marketing directeur van LEGEA. “Het verlengen van het contract is voor ons een logisch gevolg van de prettige samenwerking. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen en om onze gestelde doelen de komende jaren te bereiken.”

LEGEA’S algemeen directeur Luigi Acanfora: “Het is voor ons een mooie uitdaging om de samenwerking met een belangrijke club als N.E.C. voort te zetten. LEGEA is altijd in staat om talent te herkennen en we realiseerden ons direct dat deze club daar veel van heeft, de komende seizoen willen we daar gezamenlijk alles uit halen.”

Martijn Ruiter, head of sales van N.E.C., toont zich ook content met de verlenging: “De afgelopen twee seizoenen hebben LEGEA en wij intensief geïnvesteerd in de samenwerking, waarvan we meer en meer de vruchten plukken op zowel operationeel als financieel vlak. In de onderhandelingen heeft LEGEA zich daarnaast bereid getoond om de bestaande deal verder uit te bouwen, waardoor we ook op economisch vlak opnieuw een hele goede deal voor de club hebben kunnen sluiten.”

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38