Zakelijk

N.E.C. en kledingsponsor LEGEA verlengen contract met drie jaar

N.E.C. en kledingsponsor LEGEA verlengen contract met drie jaar

N.E.C. speelt tot en met de zomer van 2023 in kleding van haar huidige sportkledingpartner LEGEA. De eerdere verbintenis met het Italiaanse sportmerk liep tot aan het einde van het komende seizoen en is vanwege tevredenheid van beide kanten opengebroken en verlengd.

 “We merkten vanaf het begin van onze samenwerking, in het seizoen 2017/2018, direct dat we met een jonge en talentvolle club met veel potentieel konden werken”, aldus Lorenzo Grimaldi, Marketing directeur van LEGEA. “Het verlengen van het contract is voor ons een logisch gevolg van de prettige samenwerking. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen en om onze gestelde doelen de komende jaren te bereiken.”

LEGEA’S algemeen directeur Luigi Acanfora: “Het is voor ons een mooie uitdaging om de samenwerking met een belangrijke club als N.E.C. voort te zetten. LEGEA is altijd in staat om talent te herkennen en we realiseerden ons direct dat deze club daar veel van heeft, de komende seizoen willen we daar gezamenlijk alles uit halen.”

Martijn Ruiter, head of sales van N.E.C., toont zich ook content met de verlenging: “De afgelopen twee seizoenen hebben LEGEA en wij intensief geïnvesteerd in de samenwerking, waarvan we meer en meer de vruchten plukken op zowel operationeel als financieel vlak. In de onderhandelingen heeft LEGEA zich daarnaast bereid getoond om de bestaande deal verder uit te bouwen, waardoor we ook op economisch vlak opnieuw een hele goede deal voor de club hebben kunnen sluiten.”

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 22 november 2019 Stadion de Braak
Helmond Sport
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
2 Graafschap 30
3 Jong Ajax 26
4 NAC Breda 24
5 Excelsior 24
6 FC Volendam 24
7 NEC 23
8 Go Ahead 22
9 Almere City 22
10 Telstar 21
11 FC Eindhoven 21