Zakelijk

N.E.C. en KlokGroep langer aan elkaar verbonden

N.E.C. en KlokGroep langer aan elkaar verbonden

KlokGroep prijkt ook de komende twee seizoenen op het shirt van N.E.C. De Nijmeegse hoofdsponsor en N.E.C. hebben de samenwerking met twee jaar verlengd, met de optie voor een extra seizoen. Eerder deze week werd de verlengde samenwerking ondertekend.

KlokGroep werd in juni 2019 gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van de Nijmegenaren. Twee jaar later is deze overeenkomst verlengd. KlokGroep verzorgt het gehele ontwikkel- en realisatietraject van vastgoedprojecten; van initiatief tot en met beheer. KlokGroep is onderdeel van KlokHolding, een daadkrachtig familiebedrijf dat volgend jaar honderd jaar bestaat.

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, stelt: “We ervaren al twee jaar een ontzettend prettige samenwerking met KlokGroep. We zijn als N.E.C. trots op deze partner en KlokGroep ziet de exposure die N.E.C. geeft, zowel in- als extern. Ons partnership is wat dat betreft veel meer waard dan enkel een naam op ons shirt. We versterken elkaar, in het project omtrent het Goffertstadion en werken samen op marketing- en communicatiegebied middels het ontwikkelen van gezamenlijke acties. Er liggen de komende jaren nog vele uitdagingen op ons te wachten en dan is het fijn dat we op een grote en betrouwbare partner als KlokGroep kunnen rekenen.”

“Betrokkenheid en vitaliteit staan hoog in het vaandel bij KlokGroep. We investeren daarbij niet alleen in maatschappelijke initiatieven, maar ook in de fitheid van onze eigen werknemers. ‘Fit de klok rond’ noemen we dat, om aan te geven dat het een continu proces is, een levenswijze. Dit dragen we ook uit door topsport in de regio te steunen. N.E.C. is daarvan het meest aansprekende voorbeeld. Wij gaan net als N.E.C. voor het allerhoogste. Met inzet en passie. Dat de club nu ook op het allerhoogste niveau gaat spelen is een mooie bijkomstigheid. We zijn dan ook meer dan ooit de trotse hoofdsponsor van N.E.C.”, aldus Harold van Rooijen, algemeen directeur van KlokGroep.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36