Zakelijk

N.E.C. en Mise en Place beklinken nieuwe samenwerking

N.E.C. en Mise en Place beklinken nieuwe samenwerking
“Wij zijn trots op de kans die N.E.C. ons biedt om samen de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen”, aldus Hubert Ummels, managing partner Mise en Place Nederland. Op dinsdag 4 juli jl. ondertekende hij samen met Martijn Ruiter de overeenkomst voor minimaal 3 jaar.

Met haar oorsprong op de Hogere Hotelschool in Maastricht heeft Mise en Place gastvrijheid in haar aderen stromen. Sinds 1994 leveren zij de oplossing voor ieder personeelsvraagstuk in de gastvrijheidsbranche. “Ons hoogste doel is het continu overtreffen van de verwachtingen van onze gasten” stelt Hubert Ummels.

Met een uitgebreide CV op het gebied van het leveren van gastvrijheidspersoneel in voetbalstadions in West-Europa presenteerde Mise en Place zich aan N.E.C. en de horeca-exploitant in het Goffertstadion YveY. Tijdens de eerste kennismakinggesprekken werd al snel duidelijk hoe Mise en Place deze uitdaging aan wil pakken, Hubert Ummels: “We worden graag betrokken bij de wijze waarop de club haar gasten ontvangt. we zien iedere wedstrijddag als een wedstrijd waarin we steeds opnieuw onszelf willen overtreffen.”

De beklonken samenwerking bestaat uit het leveren van het gehele team van gastvrijheidsmedewerkers. Dit behelst zowel de publieksverkooppunten als de Brasserie en Jupiler Lounge. Daarnaast is Mise en Place een sponsor van de club en zullen zij actief bijdragen in de businessclub. Hubert Ummels: “Een samenwerking is voor ons altijd meer dan het opzetten van een klant-leveranciersrelatie. ’Making Friends and Creating Synergy’ is onze lijfspreuk. Op regionaal niveau dragen we daarom graag bij aan het netwerk.”. De gasten van het Gofferstadion kunnen direct bij de start van het nieuwe seizoen kennismaken met de gastvrijheid van Mise en Place.

Head of sales van N.E.C. Martijn Ruiter over de vernieuwde samenwerking: ''We zijn verheugd dat we met Mise en Place een sterk en internationaal merk aan onze club hebben kunnen binden. De visie, zoals hierboven beschreven, delen we vanuit N.E.C. en we zijn er van overtuigd dat dit ons helpt naar een volgende stap richting onze supporters en klanten. Overigens gaat het partnership verder dan alleen het vergroten van uitsluitend de naamsbekendheid."

Bart Mulder, stadionmanager horeca, namens YveY: "Deze nieuwe samenwerking is voor ons van toegevoegde waarde inzake het verhogen van de hospitality, van supporter tot zakelijke relatie. We kijken uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking met Mise en Place."

Foto v.l.n.r.: Bart Mulder, Hubert Ummels, Martijn Ruiter, Stijn Nuijten
Oefenduel Zaterdag 8 augustus 2020 De Eendracht
N.E.C.
18:00
S.C. NEC

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35