Zakelijk

N.E.C. & GX verlengen samenwerking

N.E.C. & GX verlengen samenwerking

GX Software is ook komend seizoen tenuesponsor van N.E.C. Het Nijmeegse bedrijf prijkt sinds de zomer van 2017 op de wedstrijdbroek en de achterzijde van de thuis- en uitshirts.

GX Software maakt organisaties online succesvol. Ze bouwen slimme technologische oplossingen voor elke marketinguitdaging. Van het verhogen van de conversie tot het efficiënt maken van digitale dienstverlening. GX Software gelooft in het samenspel van data en content om de beste persoonlijke digitale ervaringen te kunnen creëren. De producten en diensten van GX Software leiden hierdoor tot een ultieme digitale klantcommunicatie, hogere loyaliteit en meer omzet. Veel vooraanstaande Nederlandse bedrijven – waaronder Nationale-Nederlanden, Aegon, KPN, Wereld Natuur Fonds, Ajax en PSV – plukken daar al jaren de vruchten van.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: “We zijn enorm trots dat we de samenwerking met GX Software hebben verlengd. We hebben de afgelopen jaren GX Software leren kennen als een ambitieus bedrijf met een vooruitstrevende visie. We profiteren daar zelf van, maar we willen onze relaties ook heel graag inspireren en overtuigen van de mogelijkheden die GX Software biedt om online de volgende stap te zetten.  We hebben daarom de afgelopen twee jaar samen een succesvolle formule ontwikkeld die bestaat uit een compleet scala aan activiteiten dat er op gericht is om de marktpositie van GX Software verder uit te breiden. Vanzelfsprekend maken wij ook gebruik van de digitale oplossingen van de GX Software, zoals de website en de onlangs geïntroduceerde app, waarmee we onze achterban nog gerichter kunnen bereiken.”

Willem Rossieau, CEO van GX Software: “Onze relatie met N.E.C. is niet alleen goed gebleken voor onze business maar ook heeft het meetbaar bijgedragen aan medewerkerstevredenheid en werving van nieuw talent. Twee aspecten die in het moderne bedrijfsleven van groot belang zijn. We zien samen met N.E.C. voldoende mogelijkheden om de samenwerking succesvol te continueren en kijken uit naar een mooi seizoen met veel sportieve en zakelijke successen.”

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36