Zakelijk

N.E.C. sluit strategisch partnership met Unibet

N.E.C. sluit strategisch partnership met Unibet

N.E.C. heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Unibet. De aanbieder van online sportweddenschappen zal tot 2025 aan de club verbonden zijn als één van de zes strategische partners van de Nijmeegse club. Met het partnership bindt N.E.C. opnieuw een prominent sportmerk aan de club. 

De deal met Unibet werd aan het begin van het seizoen 2022-2023 al beklonken en om die reden was het bedrijf al deels zichtbaar in het Goffertstadion.

“We ervaren dat N.E.C. in beweging is en dat merken zich graag willen verbinden aan de club. Daarom zijn we dan ook erg blij dat we met Unibet een absoluut A-merk aan de club gekoppeld hebben. De komende periode gaat Unibet zich inzetten voor maatschappelijke projecten, vooral op het vlak van mentale gezondheid, verantwoord spelen en preventie van matchfixing. Hier zal in het partnership de nadrukkelijke aandacht op liggen”, aldus Robin Faber, commercieel manager van N.E.C.

Mark van Zutphen, partnerships manager Unibet Nederland, zegt: “Als officiële betting partner zijn we vanuit Unibet Nederland sinds dit seizoen betrokken bij N.E.C. Het is fantastisch om deze strijdbare club met haar lange en mooie historie als één van onze partnerclubs te hebben. Naast het organiseren van initiatieven voor supporters, leveren we vanuit Unibet Impact ook een bijdrage aan N.E.C. Maatschappelijk. We kijken ernaar uit om dit in 2023 samen met N.E.C. uit te rollen." 

Over Unibet

Unibet maakt deel uit van Kindred Group, één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met negen merken in het portfolio. Unibet werd in 1997 opgericht en is het negentiende bedrijf met een vergunning in Nederland. Spelers kunnen via het platform onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden, maar daarnaast ook exclusieve, online casino spellen spelen. Gezamenlijk zullen N.E.C. en Unibet, naast de commerciële samenwerking, inzetten op het verantwoord spelen van sportweddenschappen en preventie van matchfixing.

Eredivisie Zondag 5 februari 2023 De Adelaarshorst
Go Ahead Eagles
14:30
N.E.C.

Stand Eredivisie
4 Ajax 37
5 FC Twente 36
6 Sparta R'dam 33
7 FC Utrecht 30
8 Heerenveen 27
9 NEC 23
10 RKC Waalwijk 22
11 Fortuna Sit. 22
12 Go Ahead 19
13 Vitesse 19