Zakelijk

N.E.C. tekent contracten met de HAN en Nedflex-Bergamin

N.E.C. tekent contracten met de HAN en Nedflex-Bergamin
Voorafgaand aan het duel N.E.C. – Willem II van 17 januari j.l. zijn er een tweetal overeenkomsten getekend, namelijk met de HAN en Nedflex-Bergamin.

De OSRN en de HAN gaan een overeenkomst aan om het bedrijfsleven en het onderwijs in de regio Nijmegen dichter bij elkaar te gaan brengen. Tevens is er een overeenkomst getekend tussen N.E.C. en Nedflex - Bergamin. Ondernemend adviseur Roald Bergamin was in het verleden al lid van de OSRN en is dat nu ook met zijn eigen bedrijf.

N.E.C. en HAN slaan handen ineen

De HAN verzorgt HBO-opleidingen en is met 31.000 studenten één van de grotere hogescholen van Nederland. De HAN is in 1986 ontstaan uit een aantal grote fusies. De hogeschool biedt zowel bachelor-, master- en post-HBO-opleidingen en cursussen aan in uiteenlopende gebieden, zoals economie, management, onderwijs, gezondheid, ICT en techniek.

Martijn Ruiter, Head of Sales van N.E.C. toont zich tevreden met de nieuwe overeenkomst. “Dit is voor beide partijen een mooie samenwerking. De HAN heeft zowel regionaal als landelijk een goede naam. We zijn dan ook trots dat we de handen ineen mogen slaan met de HAN.’’

Nedflex-Bergamin sluit zich aan bij OSRN

Nedflex verzorgt de backoffice voor tientallen uitzendondernemingen in het hele land en heeft tevens een aantal franchise vestigingen. Nedflex wil ondernemers optimaal ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Daarnaast maakt Nedflex zich hard voor het vergroten van de mate van transparantie binnen de uitzend- en payrollbranche.

Martijn Ruiter over de nieuwe partnership met Nedflex: ‘’Vanuit N.E.C. zijn wij erg blij met Nedflex als OSRN-lid. Roald Bergamin is reeds lid geweest van de OSRN. Het is goed om te zien dat Roald ook met zijn eigen bedrijf de weg naar N.E.C. weer heeft gevonden.’’

Foto: Bob Franken

Bekijk foto's op Picasa

 
Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36