Zakelijk

N.E.C. verbindt zich ook komende twee seizoenen aan NasWerkt  

N.E.C. verbindt zich ook komende twee seizoenen aan NasWerkt  

NasWerkt zal ook in de Eredivisie te zien zijn als rugsponsor van N.E.C. Het uitzendbureau met vestigingen in Nijmegen en Den Bosch prijkt al drie seizoenen op het tricot van de Nijmegenaren en deze samenwerking wordt dus met twee seizoenen verlengd.    

NasWerkt zet zich sinds 2004 in voor het ondersteunen van uitzendkrachten in verschillende branches. Inmiddels is de firma uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in deze markt en houden ze zich naast uitzenden bezig met vele andere dienstverleningen. Denk hierbij aan detachering, werving en selectie en payrolling. NasWerkt blijft evenals N.E.C. doorgroeien en hoopt zich door middel van deze hernieuwde samenwerking ook de komende jaren verder te ontwikkelen.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C., spreekt met veel enthousiasme over het verlengen van de verbintenis: “Met de verlenging van NasWerkt hebben we een partner weten te binden die in dezelfde groeifase zit als N.E.C. Onze stap naar de Eredivisie gaat gelijk met de stappen die NasWerkt zet in Nederland. De afgelopen jaren kende NasWerkt een enorme groei van relaties, opdrachtgevers en omzet. We hebben hier ons steentje aan bij mogen dragen via het partnership, dat meer is geweest dan enkel een naam op het shirt. Samen hebben we gebouwd aan relaties en succes. Het is mooi dat we dat van beide kanten zo waarderen dat we in de Eredivisie met elkaar door kunnen bouwen. Een Nijmeegs bedrijf, met ondernemers uit het land van Maas en Waal, geeft nog maar eens aan dat N.E.C. vanuit de stad in de wijde regio van het Rijk van Nijmegen leeft.”

Richard Nas, eigenaar NasWerkt,  kijkt uit naar de vernieuwde samenwerking: "De strijdlustigheid die N.E.C. heeft laten zien in de laatste fase van het afgelopen seizoen is bewonderingswaardig. We zijn ontzettend trots op deze prestatie. De samenwerking met N.E.C. is heel goed bevallen en om als Nijmeegs bedrijf nu, met onze 'eigen' club, te promoveren naar de Eredivisie geeft een heel speciaal gevoel. N.E.C. gaat volgend seizoen voor verrassingen zorgen en we zijn blij dat wij daar een onderdeel van mogen zijn."

Eredivisie Zondag 2 oktober 2022 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
6 Heerenveen 12
7 Sparta R'dam 10
8 RKC Waalwijk 9
9 FC Utrecht 9
10 Excelsior 9
11 NEC 8
12 FC Groningen 8
13 Go Ahead 6
14 Vitesse 5
15 FC Volendam 5