Zakelijk

WerkDirekt Uitzendbureau shirtsponsor van Good Old N.E.C.

WerkDirekt Uitzendbureau shirtsponsor van Good Old N.E.C.
WerkDirekt Uitzendbureau uit Nijmegen heeft zich voor de komende drie jaar als sponsor aan Good Old N.E.C. verbonden. WerkDirekt zal vanaf heden zowel op het shirt als op de trainingskleding van Good Old N.E.C. te zien zijn. Voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. – De Graafschap werd de driejarige overeenkomst door Frans Steehouder (WerkDirekt) en Martijn Ruiter (Head of Sales van N.E.C.) getekend.

WerkDirekt Uitzendbureau combineert dienstverlening, deskundigheid en kennis met betrokkenheid en aandacht. “WerkDirekt Uitzendbureau is een organisatie met een vestiging in Nijmegen. Door intensieve contacten en samenwerkingsverbanden met regionale opleidingsinstituten en arbeidsvoorzieningsorganisaties is WerkDirekt goed op de hoogte van de lokale arbeidsmarkt. Zo willen wij opdrachtgevers optimaal van dienst zijn”, aldus Frans Steehouder van WerkDirekt.

Martijn Ruiter over de nieuwe shirtsponsor: ‘’Voor N.E.C. is de verbondenheid met oud-spelers erg belangrijk. Het is goed om te zien dat WerkDirekt daar middels Good Old N.E.C. een bijdrage aan wil leveren.’’
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36