Zakelijk

Wij zijn Nijmegen prijkt tot einde seizoen op rug N.E.C.

Wij zijn Nijmegen prijkt tot einde seizoen op rug N.E.C.
De gemeente Nijmegen en N.E.C. gaan een uniek partnerschap aan. Op de rug van de shirts van de spelers van N.E.C. prijkt namelijk tot het einde van het huidige seizoen Wij zijn Nijmegen. De eerste keer dat dit te zien zal zijn, is zondag 2 april tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse.   

Wij zijn Nijmegen is in 2016 gestart als verbindend element tussen de vele jubilea die dat jaar plaatsvonden. Onlangs is besloten om Wij zijn Nijmegen als uiting voor de vele samenwerkingsverbanden in de stad voor een langere termijn voort te zetten. Wij zijn Nijmegen gaat veel verder dan het promoten van de stad. Het staat voor wie en wat we in Nijmegen willen zijn: een gastvrije stad waar iedereen meetelt en de mensen zich verantwoordelijk voelen. Voor de stad en voor elkaar.

Wij zijn Nijmegen wil mooie initiatieven, dromen en activiteiten verbinden en verder helpen. Samen met actieve inwoners en met organisaties die hart hebben voor Nijmegen. Zodat we de stad nog socialer, mooier, gezelliger en leefbaarder maken! N.E.C. zal de komende periode een rol spelen in deze doelstelling. De club en de gemeente zijn in gesprek meer handen en voeten te geven aan de verbinding tussen N.E.C. en Wij zijn Nijmegen door middel van concrete activiteiten.

Burgemeester Bruls is gelukkig met de samenwerking met N.E.C. op dit gebied: “Met Wij zijn Nijmegen proberen wij mensen in onze stad met elkaar te verbinden. Het feit dat N.E.C., als één van onze belangrijkste ambassadeurs van de stad,  zich nu verbindt aan deze doelstelling zal de naamsbekendheid en de betrokkenheid van Nijmegenaren bij Wij zijn Nijmegen ongetwijfeld vergroten.”

Ook algemeen directeur Bart van Ingen van N.E.C. is zeer content met de samenwerking: "N.E.C. is zo veel meer dan een voetbalclub. We staan midden in de samenleving en bereiken dagelijks een grote groep Nijmegenaren, maar we hebben ook een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Samen met N.E.C. Doelbewust organiseren we het hele jaar door projecten voor een brede groep in de samenleving rondom de thema's kennis, vitaliteit en mentaliteit. Wij zijn Nijmegen is een ambitieus initiatief om de stad nog mooier, trotser en leefbaarder te maken. Dat sluit aan bij onze doelstelling als club en stichting en daarom dragen wij graag ons steentje bij."

      
Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 26 februari 2021 Parkstad Limburg Stadion
Roda JC
21:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 60
2 Graafschap 56
3 Almere 53
4 NAC Breda 50
5 Go Ahead 47
6 NEC 41
7 Roda JC 41
8 FC Volendam 40
9 Telstar 34
10 Excelsior 30