NIEUWS

NasWerkt en N.E.C. bundelen krachten ter ere van 10-jarig jubileum

datum icoon 20-11-2023
readtime icoon 3 min leestijd

Vrijdagavond 17 november zijn er door NasWerkt en N.E.C. zes lokale helden in het zonnetje gezet. In de Executive Lounge, een logebox in het Goffertstadion, werd er een exclusief diner voor trouwe werknemers uit de regio Nijmegen georganiseerd. Om het 10-jarige partnership tussen uitzendbureau NasWerkt en N.E.C. te vieren, werden er zes N.E.C.-supporters uitgenodigd die allemaal de indrukwekkende mijlpaal hebben bereikt van meer dan tien jaar trouwe dienst bij dezelfde werkgever in de regio Nijmegen.

Deze avond genoten de genodigden van een exclusief ‘loyaliteitsdiner’. Gedurende de avond werd er niet alleen genoten van heerlijk eten, maar gaf NasWerkt deze trouwe werknemers – en supporters – ook de kans om in informele setting in gesprek te gaan met spelers en directieleden van N.E.C. Algemeen directeur Wilco van Schaik en (oud-)spelers Jeffrey Leiwakabessy, Bart van Rooij, Robin Roefs en Rijk Janse waren namelijk aanwezig bij deze feestelijke avond.

Wilco van Schaik vertelt: “We zijn blij onderdeel te zijn van deze prachtige activatie. N.E.C. heeft al ruim tien jaar een zeer prettige samenwerking met NasWerkt en hoe mooi is het dan dat we samen de krachten bundelen om loyale supporters én werknemers in het zonnetje te zetten. Dat is waar wij het als club voor doen: een trouwe en loyale achterban. Met dit diner kwam dat allemaal samen en we zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een unieke beleving aan de genodigden hebben geboden.”

De zes winnaars konden door hun werkgever, vrienden, familieleden of henzelf worden aangemeld. Een vereiste hierbij was wel dat de aangedragen persoon meer dan tien jaar werkzaam is bij zijn/haar bedrijf én N.E.C.-supporter is. De kers op de taart was deze avond het moment dat er door NasWerkt een bijzondere N.E.C.-prijs werd verloot: één van de genodigden ontving namelijk een seizoenkaart voor tien jaar van de Nijmeegse club! Een gebaar waarmee NasWerkt haar waardering wil tonen voor de toewijding en loyaliteit van de lokale werknemers.

Dave Baardman, eigenaar NasWerkt, blikt terug op de mooie avond: “Wij vinden het bij NasWerkt prachtig om te zien dat er nog mensen zijn die zo lang bij hun werkgever zitten. Tegenwoordig zie je het toch minder vaak, en wij vonden het daarom belangrijk om deze mensen in het zonnetje te zetten tijdens dit diner. We wilden graag vieren dat wij ook al tien jaar een samenwerking hebben met N.E.C., dus waarom niet de N.E.C.-supporters uitnodigen die ook al meer dan tien jaar trouw zijn aan hun werkgever? We zijn ontzettend trots op hoe deze avond is verlopen en hopen dat de gasten net zo hebben genoten als wij.”